SENASTE NYTT

Nu är vi igång på Rapsgatan

Nu har terminen startat och det är så roligt att se att så många är sugna på att komma igång efter sommaren. Vi har redan haft ett mycket lyckat sommarläger för barn och höstterminen är nu igång. Vår nya dojo är fantastisk och framtiden ligger för våra fötter!

Parkeringar
På innegården mitt emot vår entré finns parkeringar utan avgift.

Färdmöjligheter
För er som åker buss är det smidigast att ta buss nr 11 eller 804 som stannar utanför huset på busshållplatsen Uppsala Depå Fyrislund. Det finns även cykelvägar hela vägen fram till huset.

Betalningar
För att träna hos oss under höstterminen behöver du betala terminsavgift och medlemsavgift (om du inte har betalat den för detta år) senast den 31 augusti. Därefter tillkommer en förseningsavgift på 100 kr. Är du nybörjare får du vänta med att betala tills du har provtränat gratis två gånger. Mer information om hur du går till väga som nybörjare finns här: www.kyokushinuppsala.se/nyborjare

Terminsavgiften för vuxna är 1500 kr och för barn och ungdomar upp till 18 år 500 kr.
Medlemsavgiften är 150 kr och betalas separat men endast en gång per år.

Betalning sker till pg 764435-4 eller Swish 123 080 42 94. Märk båda dina betalningar med elevens namn, personnummer (10 siffror) och vad som betalningen avser t.ex. vt-22.