NYBÖRJARE BARN OCH UNGDOM

Välkommen att börja på karate vt-22

Terminsstart för barn-och ungdom nybörjare vårterminen 2022 är vecka 3.
Det går bra att provträna gratis två gånger mellan 17/1 och 24/1. Anmälan till gothe.uppsala@hotmail.com. Varmt välkomna!

NÄR? Fyra grupper finns:
Tisdagar 17.00-18, 8-10 år
Onsdagar 18.00-19.00, 11-14 år
Torsdagar 17.00-18.00, 8-10 år
Söndagar 11.00-12.00, 11-14 år
VAR? Uppsala Kyokushin Karate, Svartbäcksgatan 86 (Torbjörnstorg).

Träningskläder: T-shirt och träningsbyxor/shorts. Träningen sker barfota. Längre in på terminen finns karatedräkt att köpa ur klubbens butik.

Karateträningen består utav flera moment; teknik, styrka, kondition, sparring och meditation.

Det behövs ingen tidigare erfarenhet för att börja träna karate utan varje elev tränar utifrån egen förmåga och tillsammans stärker vi varandra att nå våra egna personliga mål.

I dojon visar vi varandra respekt och uppför vi oss enligt en etikettkod som gör att vi alla kan träna tillsammans oavsett grad – allt är reglerat och åtföljs av alla. Behandla de andra eleverna och träningen med respekt och allvar. Gör alltid ditt bästa under träningen med en respektfull inställning till det du tränar – Kyokushin.

Som nybörjare behöver du inte ha betalat innan “sista betalningsdag”, det gör du istället efter efter att ha provtränat gratis två gånger (se ovan för datum) för att kunna fortsätta träna hos Uppsala Kyokushin Karate. Information om betalning finns längst ned på alla sidor.

Frågor? Under fliken “Kontakt” finns kontaktinformation. Du kan även ställa frågor via vår Facebooksida.