NYBÖRJARE

Välkommen att börja på karate

Fullt ht-2021

Nybörjargrupperna är fulla för denna termin! (Både barn och vuxna.) Vill du som vuxen ställa dig i kö kan du maila dina kontaktuppgifter till info@kyokushinuppsala.se.

Terminsstart för vuxna nybörjare är vecka 34.
Det går bra att provträna gratis två gånger mellan 24/8 och 30/9. Lämna gärna en intresseanmälan nedan genom att fylla i din mailadress, så får vi ett hum om hur många som kommer. Det går självklart bra att bara dyka upp också. Varmt välkomna!

NÄR? Träningstider är måndagar 19.30-20.30 och onsdagar 19.00-20.10.
VAR? Uppsala Kyokushin Karate, Svartbäcksgatan 86 (Torbjörnstorg).

Träningskläder: T-shirt och träningsbyxor/shorts. Träningen sker barfota. Längre in på terminen finns karatedräkt att köpa ur klubbens butik.

Karateträningen består utav flera moment; teknik, styrka, kondition, sparring och meditation.

Det behövs ingen tidigare erfarenhet för att börja träna karate utan varje elev tränar utifrån egen förmåga och tillsammans stärker vi varandra att nå våra egna personliga mål.

I dojon visar vi varandra respekt och uppför vi oss enligt en etikettkod som gör att vi alla kan träna tillsammans oavsett grad – allt är reglerat och åtföljs av alla. Behandla de andra eleverna och träningen med respekt och allvar. Gör alltid ditt bästa under träningen med en respektfull inställning till det du tränar – Kyokushin.

Som nybörjare behöver du inte ha betalat innan ”sista betalningsdag”, det gör du istället efter efter att ha provtränat gratis två gånger (se ovan för datum) för att kunna fortsätta träna hos Uppsala Kyokushin Karate. Information om betalning finns längst ned på alla sidor.

Frågor? Under fliken ”Kontakt” finns kontaktinformation. Du kan även ställa frågor via vår Facebooksida.