cough remedies toddlers baklofen receptfritt swab drug tests
wow herbalism maps betmiga pris drug dictionary
herbal remedy acne diklofenak receptfritt cata herbalism guide
pilling of fabric muskelavslappnande receptfritt sweet herbal tea
natural slim pills sumatriptan receptfritt colgate herbal toothpaste

NYBÖRJARE VUXEN

VÄLKOMMEN ATT BÖRJA PÅ KARATE

Terminsstart för vuxna nybörjare höstterminen 2022 är vecka 34.
Det går bra att provträna gratis två gånger mellan 22/8 och 8/9. Lämna gärna en intresseanmälan nedan genom att fylla i din mailadress, så får vi ett hum om hur många som kommer. Det går självklart bra att bara dyka upp också. Varmt välkomna!

NÄR? Träningstider för nybörjare är måndagar 19.30-20.30, onsdagar 19.00-20.00, lördagar 12.00-13.00 och söndagar (mits) 11.00-12.00.
VAR? Uppsala Kyokushin Karate, Rapsgatan 33.

Träningskläder: T-shirt och träningsbyxor/shorts. Träningen sker barfota. Längre in på terminen finns karatedräkt att köpa ur klubbens butik.
Betalning: Se längre ned på denna sida.

Karateträningen består av flera moment; teknik, styrka, kondition, sparring och meditation.

Det behövs ingen tidigare erfarenhet för att börja träna karate utan varje elev tränar utifrån egen förmåga och tillsammans stärker vi varandra att nå våra egna personliga mål.

I dojon visar vi varandra respekt och uppför vi oss enligt en etikettkod som gör att vi alla kan träna tillsammans oavsett grad – allt är reglerat och åtföljs av alla. Behandla de andra eleverna och träningen med respekt och allvar. Gör alltid ditt bästa under träningen med en respektfull inställning till det du tränar – kyokushin.

SÄKRA DIN PLATS - ANMÄL DIG IDAG!

Just nu är alla grupper fulla! För att ställa dig i kö var vänlig e-maila ditt namn, ålder och telefonnummer till info@kyokushinuppsala.se så återkommer vi när det finns plats.

BETALNING

Efter att ha provtränat gratis två gånger (se ovan för datum) behöver du betala för att kunna fortsätta träna hos Uppsala Kyokushin Karate.

Terminsavgiften för vuxna är 1500 kr och för barn och ungdomar upp till 18 år 500 kr.
Medlemsavgiften är 150 kr och betalas separat men endast en gång per år.

Betalning sker till pg 764435-4 eller Swish 123 080 42 94. Märk båda dina betalningar med elevens namn, personnummer (10 siffror) och vad som betalningen avser t.ex. vt-22.

Frågor? Under “frågor & svar” finns svaren på de vanligaste frågorna, under fliken “kontakt” finns kontaktinformation om du fortfarande inte fått svar på din fråga. Det går även bra att ställa frågor via vår Facebooksida.