SENASTE NYTT

Utläggsräkning ändring

Gällande utläggsräkningar så har styrelsen gjort en liten förändring. Det innebär att hädanefter krävs att man på utläggsräkningen fyller i vilken budgetpost pengarna man äskar skall tas från, samt en underskrift från den person som är ansvarig för kommittén/budgetposten.

Exempelvis, du har varit på en tävling och är berättigad viss ersättning för din flygbiljett. Pengarna tas då från Tävlingskommitténs budget och det är Torbjörn Helmfrid som är kommittéansvarig.

Exempelvis, du är instruktör och har varit på ett riksläger och är berättigad till ersättning för lägeravgiften. Pengarna tas då från Utbildningsbudgeten som Tekniska Kommittén ansvarar för och Martin Aparicio är kommittéansvarig.

För att se vilka som är ansvarig för en särskild kommitté gå in under menyfliken ”Vår klubb” och välj ”Styrelsen”. Är du osäker eller har frågor vänd dig till någon i styrelsen. Vem som helst i styrelsen kan hjälpa dig att skriva ut en utläggsräkning. Ifyllda utläggsräkningar lämnas sedan till kassör Andreas Fruh, men godkänns och utbetalas inte förrän de är påskrivna av den kommittéansvarige.