fbpx

NYBÖRJARE

Välkommen att börja på karate

Välkommen att börja på karate! På klubben tränar tjejer och killar, män och kvinnor i olika åldrar. Alla tränar utifrån sina förutsättningar. Karaten är en fysisk aktivitet som vi utför för att kunna prestera mera, ha roligt och må bra. Du behöver varken vara stark eller vig när du börjar, det är sådant som tränas upp med tiden.

Det krävs inte mycket utrustning för att träna karate. I början kan du träna i vanliga träningskläder, t-shirt, träningsbyxor och barfota. Inför graderingen i slutet av terminen och för träning därefter behövs en gi. För kumite/fighting-pass behöver du också skydd, men det brukar inte vara aktuellt den första terminen. Du kan köpa utrustning och gi på klubben eller på webbshopen.

Du behöver inte föranmält dig till nybörjarkursen utan det är bara att dyka upp på det första träningstillfället. Vi har löpande intag i början så det gör ingenting om du missat några träningar, men efter några veckor stänger vi intaget. Du får prova på gratis två tillfällen innan du bestämmer dig, men efter det måste du betala träningsavgift för att kunna fortsätta träna (information om betalning finns längst ned på alla sidor). Du behöver alltså inte ha betalat innan ”sista betalningsdag” som nybörjare, utan det är efter två prova-på-tillfällen som gäller.

NYBÖRJARE VUXNA: HÖSTTERMINEN 2019 STARTAR V. 34

NÄR? Måndagar 19.45-21.00 och Torsdagar 19.30-21.00
VAR?: Uppsala Kyokushin Karateklubb, Svartbäcksgatan 86 (Torbjörnstorg).

Frågor? Under fliken ”Kontakt” finns kontaktinformation. Du kan även ställa frågor via vår Facebooksida.