NYBÖRJARE

Välkommen att börja på karate

Terminsstart för vuxna är vecka 34.
Det går bra att provträna gratis två gånger under mellan 18/8 och 24/9. Lämna gärna en intresseanmälan nedan genom att fylla i din mailadress, så får vi ett hum om hur många som kommer. Det går självklart bra att bara dyka upp också. Varmt välkomna!

På grund av rådande omständigheter tränar vi nu utomhus. Vid regn kan passet komma att ställas in. Känner du dig minsta sjuk som hosta, snuva, feber, halsont eller andra förkylningsymptom får du inte träna!

Tänk på att hålla avstånd!

NÄR? Träningstider är tisdagar och torsdagar 18:00-19:30
VAR?  På gräsplanen för amerikansk fotboll mellan Fyrishov och Fyrisfjädern (i vanliga fall tränar vi på Uppsala Kyokushin Karateklubb, Svartbäcksgatan 86 – Torbjörnstorg).
Träningskläder: T-shirt/tröja, träningsbyxor/shorts och gymnastik skor (i vanliga fall tränar vi barfota). Längre in på terminen finns karatedräkt att köpa ur klubbens butik.

Karateträningen består utav flera moment; teknik, styrka, kondition, sparring och meditation.

Det behövs ingen tidigare erfarenhet för att börja träna karate utan varje elev tränar utifrån egen förmåga och tillsammans stärker vi varandra att nå våra egna personliga mål.

I dojon visar vi varandra respekt och uppför vi oss enligt en etikettkod som gör att vi alla kan träna tillsammans oavsett grad – allt är reglerat och åtföljs av alla. Behandla de andra eleverna och träningen med respekt och allvar. Gör alltid ditt bästa under träningen med en respektfull inställning till det du tränar – Kyokushin.

Som nybörjare behöver du inte ha betalat innan ”sista betalningsdag”, det gör du istället efter efter att ha provtränat gratis två gånger (se ovan för datum) för att kunna fortsätta träna hos Uppsala Kyokushin Karate. Information om betalning finns längst ned på alla sidor.

Frågor? Under fliken ”Kontakt” finns kontaktinformation. Du kan även ställa frågor via vår Facebooksida.

Tyvärr har vi ingen möjlighet att ta in nybörjare barn och ungdom denna termin.